Aktualitet

Ndërpritet Lotaria Amerikane, ambasada sqaron arsyen

+

Deklarate per Shtyp 750x450

Prej dy ditësh tashmë faqja zyrtare e Lotarisë Amerikane nuk funksionon. Fillimisht është aluduar se kjo ndërprerje ka ardhur si pasojë e mbi ngarkesës së numrit të aplikantëve.

Sot Ambasada Amerikane ka reaguar për herë të parë në lidhje me problemin, ku ka sqaruar se kjo faqe është përkohësisht jashtë funksionit për shkak të mirëmbajtjes dhe kjo ndërprerje ka prekur të gjitha vendet, jo vetëm Shqipërinë.

NJOFTIMI I AMBASADËS

Faqja e internetit të Lotarisë Amerikane http://dvlottery.state.gov është përkohësisht jashtë funksionit për mirëmbajtje. Kjo është një ndërprerje në mbarë botën që prek të gjitha vendet - jo vetëm Shqipërinë. Ne do t'ju njoftojmë sapo të kemi më shumë informacion.