Kuriozitete

A e dini si ka qenë e shkuara juaj? Po e ardhmja? Zbulojini nga shenjat e horoskopit

+

kohavjas

Ju që besoni në astrologji, në këtë artikull keni të renditur shenjën tuaj të horoskopit dhe çfarë zbulon ajo për jetën tuaj në të kaluarën.
Shumë interesant është fakti, se karakteristikat në jetën tuaj në të kaluarën, tregojnë shumë për ju, në të tashmen.

1. Dashi
Nëse jeni një dash, atëherë jeta juaj e mëparshme ka qenë e dominuar nga Peshqit. Dikur ke jetuar një jetë me shumë përgjegjësi dhe analizoje çdo gjë me detaje. Në jetën tuaj sot, jeni të gjithë me fillime të reja dhe një jetë të lirë. Dikur keni jetuar një jetë ku nuk jeni drejtuar nga emocionet. Tani, ju mendoni se është koha për një jetë më dinamike, ku jeni përgjegjës për emocionet tuaja.
2. Demi
Jeta juaj e kaluar ka qenë e dominuar nga shenja e dashit. Ju keni pasur disa tendenca ushtarake në jetën e kaluar, pra shumë të kontrolluar. Mund të keni qenë edhe mësues në një shkollë. Tani, jeta juaj ka më shumë rehati personale dhe kënaqësi.
3. Binjakët
Demi është në shenjën tuaj në të kaluarën. Në një jetë të kaluar nuk keni qenë të interesuar për anën intelektuale. Tani, jeni bërë objektiv dhe dëshironi të mësoni gjëra të reja në jetë.
4. Gaforrja
Nga një jetë të kaluar ka qenë e dominuar nga Binjakët. Keni qenë të fokusuar në përgjegjësi, në shtëpi dhe familje. Frika nga realiteti jo i mirë ka ardhur nga Binjakët. Dikur keni qenë
një shitës, orator, apo shkrimtar. Tani, ju jeni të gatshëm të paguani për të pasur më shumë vëmendje për emocionet dhe për jetën tuaj.
5. Luani
Në jetën e dikurshmë ju keni qenë gafore, prandaj e keni pasur të vështirë të gjenit dashurinë e vërtet. Keni qenë tip social dhe keni përjetuar karmën. Tani, ju doni të keni dashurinë nga njerëzit tuaj të dashur, duke mos e lënë egon t’ju bëjë egoistë, pasi në jetën e dikurshme e keni paguar këtë sjellje.
6. Virgjëresha
Në jetën e tanishme ju bëni për të tjerët, sepse ju vini nga dominimi i luanit në jetën e dikurshme, ku donit të ishit në qëndër të vëmendjes. Ju i keni injoruar njerëzit që kanë bërë shumë për ju në jetën e dikurshme. Tani ju keni ndryshuar, pasi merrni më shumë përgjegjshmëri për gjërat që ndodhin në jetën tuaj.
7. Peshorja
Ju keni pasur tendencën e virgjëreshës dhe karmën nga jeta e kaluar. Jeta e kaluar ndikon te frika që keni tani për të shkuar drejt gjërave ekstreme. Tani e shikoni veten tuaj duke i përballuar mirë vështirësitë e jetës.

Vijon nga faqja tjeter...