купить платье длинное платье купить женская одежда женская одежда интернет магазин женская одежда одесса женская одежда купить

Kuriozitete

‘’Më shihni si një njeri të barabartë me veten dhe jo si dikush me aftësi të veçanta", fjalët emocionuese të Missit të parë në karrike me rrota

+

mixis

‘’Më shihni si një njeri të barabartë me veten dhe jo si dikush me aftësi të veçanta", këto ishin fjalët e para që studentja 23-vjeçare bjelloruse, Aleksandra Chichikova tha pasi fitoi kurorën e më të bukurës në ''Miss Wheelchair World"  (Miss Bota në Karrike me rrota) zhvilluar para pak ditësh në  Varshavë.  Në këtë konkurs bukurie, i veçantë në llojin e tij pasi synon të hedhë poshtë stigmat që rrethojnë njerëzit me aftësi të veçanta, morën pjesë 24 vajza nga 19 vende të ndryshme të botës.

NUCI
“Unë jam e bindur se jeta ime mund të tregojë se një njeri mund të jetë i suksesshëm, i fortë dhe me synime, i bukur dhe tërheqës, pavarësisht mënyrës se si lëviz,” u proncua ajo në intervistën e parë pas marrjes së titullit. Aleksandra Chichikova, studente në psikologji dhe pedagogji sociale u vlerësua me çmimin e parë, ndjekur nga Lebohang Monyatsi nga Afrika që u rendit në vend të dytë.

missk