Kuriozitete

Vetëm 1 në 100 persona mund t’i gjejnë 4 kafshë në këtë foto, ja cilat janë ato

+

natyrakasfshert

Veç një peizashi piktoresk një sy i pastërvitur nuk mund të vërejë asgjë më shumë. Në pamje të parë ju mund të shihni një shtëpi, një pemë, një gardh po kurrësesi nuk mund të dalloni 4 kafshë pa u fokusuar në fotografi.
Në fotografinë e mëposhtme fshihen 4 kafshë

abitwe
1. Lepuri
2. Foka
3. Majmuni
4. Gomari
Testoni aftësitë e perceptimit vizual dhe klikoni në faqen e dytë për të parë ku fshihen kafshët.