Showbiz

Joni me Arditin luajnë me mjellma si 23 vite më parë

+

gjebrete
Kamerdarja mjellmë është bërë shumë popullore këtë verë në plazh. Të gjithë ata që kanë preferuar ta bëjnë të tyren, përveçse kanë shijuar rehatshëm detin, janë kthyer pak në fëmijëri. Nuk i ka shpëtuar tendencës së kamerdareve me shpendë, as moderatori Ardit Gjebrea me të birin, Jonin. Familja Gjebrea është duke pushuar në Turqi dhe një nga argëtimet e ditës duket se ka qenë edhe kamerdarja kur Joni është rrikthyer pak vite të shkuara. “Si 23 vite më parë” – shkruan Arditi ndërkohë që nuk e dimë nëse i ka rezistuar tundimit për t’i hipur edhe vetë.

20750537 1623687824311147 674744499 n