Showbiz

Muaji i mjaltit të Princ Lekës dhe Elia Zaharisë

+

eliprinmajor

Pas zhurmës ndërkombëtare që bëri dasma e tyre, Princ Leka dhe Elia Zaharia, janë larguar për të kaluar pak kohë vetëm me njëri tjetrin. Ata kanë zgjedhur Spanjën, për të bërë muajin e mjaltit. Në rrjetet sociale kanë postuar fotografi nga Palma de Majorka ku gjenden aktualisht. Për pushimet e tyre kanë shkruar edhe mediat spanjolle që thonë se çifti mbretëror zgjodhi Spanjën për të kaluar pushimet.

7 8