Showbiz

Ndryshimet e pabesueshme të yjeve të showbiz-it që nga adoleshenca e deri më sot /FOTOGALERI

+

ronua

Jemi mësuar t’i shohim vazhdimisht në skenë, në ekranin e madh të kinemasë apo në fushën e blertë, madje për shumë prej jush ata mund të jenë idhuj apo modele frymëzuese që do të donit t'i ndiqnit gjatë gjithë jetës. Të suksesshëm, të aftë dhe të bukur, me siguri këta yje kanë lindur me këmishë pasi kanë çdo gjë që keni ëndërruar. Por, jo gjithmonë ata kanë qenë kështu, në të vërtetë duke gjykuar nga fotot e mëposhtme do të thonim që janë krejt e kundërta e asaj çka shohim sot. Akne në fytyrë, dhëmbë të prishur apo flokë të shpurpuritur, pikërisht siç lexoni..yjet tuaj të prferuar kanë ndryshuar në koë sidomos pas adoleshencës. Për më tepër hidhuni një sy fotove të mëposhtme: 

1.George Clooney

george clooney