Showbiz

Xhelozia për kolegët e tij shtyu këtë aktor turk drejt një vendimi drastik

+

xhelewr

Kush tha që meshkujt nuk bëhen xheloz për njëri-tjetrin? Ja që ylli i serialit “Shoqëri e lartë” është pak xheloz ndaj kolegëve të tij. Engine ka humbur për 2 muaj 4kg nga pesha trupore për të sjellë fizikun e tij sa më në forme. Ai ka punësuar një instruktor personal që të ketë shumë shpejt një trup elegant dhe me muskuj. Engine është xheloz ndaj Kivanc Tatlitug, Baris Arduc, Cagatay Gulsoy dhe Kerem Bursin. Epo, ata vërtetë janë aktorë shumë simpatikë. Por edhe Engin nuk besojmë t’i duhet shumë punë për të qenë po aq tërheqës.
1

 

2