Shtatzënia e tretë e papritur e Estela Ujkës që për bashkëshortin e saj ishte e planifikuar

+

estteklal
Pasi je bërë nënë e dy fëmijëve, qofshin djem apo vajza, njerëzit shprehen vazhdimishit:”Hajd, ishalla me një gocë!” (në rastin kur nuk ke vajza ) dhe e kundërta : Me një çun, kësaj radhe! Personalisht më ndodh të dëgjoj vazhdimisht të parën. “Hajd se të duhet goca, e ke për vete!” - Mes këtyre urimeve e kam kapur veten vazhdimisht të buzëqeshë e sforcuar, të miratojë me kokë e herë të tjera të kthejë një përgjigje sa për të ndryshuar bisedën: “Janë punët e Zotit. Po erdhi… mirë se të vijë “! Ndërkohë, vetëm mendimi më lodh! T’ia nisësh nga e para, të të prishet gjithë ritmi i ndërtuar i këtyre viteve, me netët pa gjumë, të qarat e vazhdueshme e belbëzimet e para e të tjera si këto. Uffff! Por po të jetë vajzë, sigurisht që do ia vlente çdo sakrificë!  E nëse, të vjen e papritur, ndoshta është dhe më mirë, sepse ndodhesh përballë faktit dhe dashur pa dashur fillon ta mendosh e thua, pse jo dhe një pjesëtar i tretë i familjes është i mirëpritur! 

Kështu, ka ndodhur dhe me blogeren e njohur Estela Ujka, që prej vitesh njihet si femra icon e modës. Pa komplekse dhe me një guxim ndryshe nga shoqet e saj fashioniste, ajo ka ditur të mbajë një ekuilibër mjaft të mirë duke thyer dhe “ rregullat “ e instagramit plot filtra ( kur para disa kohësh publikoi dhe foto me celulit e u përfol gjatë për transparencën e saj në rrjetet sociale).
Paçka të gjithave, Estela na ka treguar se di të ketë një familje të lumtur e vazhdimisht e ekspozon atë, duke marrë dhe më shumë klikime, sesa kur del vetëm. Gjatë këtyre viteve ajo ka kuptuar se po të jesh vetvetja, njerëzit të pëlqejnë më shumë dhe këtë mundohet ta transmetojë gjatë përditshmërisë së saj. Si mama e dy vajzave, të dyja në shkollë dhe pasditet janë të gjitha të përkushtuara në familje. Maksimumi që i lejon vetes është një aktivitet, mundësisht në fundjavë. Ajo gjithashtu është bankiere e bashkëshorte dhe e gjithë kjo kërkon përkushtim dhe pasion.
Sot, ajo ndodhet para faktit që një pjesëtar i ri do të vijë nga fundi i marsit. Për të qënë e sinqertë, nuk e kishte menduar edhe pse në deklaratat me miqtë shpesh bënte shaka e shprehej entuziaste dhe për një fëmijë të tretë, por me shpresën që nuk do të ndodhte vërtetë. Duke qenë pjesë e spektakleve që 17 vjeçe nuk kishte ëndërruar për një familje të madhe, por nuk i vjen aspak keq tani që familja e tyre do të jetë një e tillë. Estela kujton se shenjat e para të kësaj shtatzënie kanë nisur gjatë pushimeve të verës në Turqi

Vijon ne faqen e dyte