Dekorimi i kuzhinës

Detajet e duhura për një kuzhinë klasike që i reziston kohës

+

kuzhinnatet

Keni dëshirë të renovoni kuzhinën pa hequr dorë nga detajet e asaj në të cilën jeni rritur ?  Është e mundur që të kemi brënda mureve të shtëpisë një kuzhinë klasike evergreen me detaje bashkohore, funkisonale dhe të ngrohta. Keni dorë të lirë në zgjedhjen e një tavoiline klasike prej druri, të aspiratorit në dukje, ishullit me suprinën prej mermeri dhe pllakave tradicionale. Kuzhina juaj do të jetë në të njëjtën kohë romantike dhe funksionale.

Ishull me suprinë mermeri
Kuzhinat klasike të cilat kanë ishull zakonisht na kujtojnë atë shijen klasike, por njëkohësisht bashkohore dhe të përshtatshme. Ishulli mund të pranojë sobën, lavamanin ose pjesën e punës kur përgatisim vaktet.

Në tavolinë si në të kaluarën
Nga shtëpia e gjyshes mund të merrni karriget retro që do ju kujtojnë akoma më shumë atmosferën klasike. Tavolina prej druri do të shërbejë që të mbledhë rreth vetes familjen .

Pllaka qeramike
Një tjetër element klasik, janë padyshim pllakat prej qeramike të cilat vendosen në pjesën e mbrapme të lavamanit dhe të sobës.

Dru në dukje
Trarët e dukshëm dhe tavolina prej druri në qëndër të dhomës, janë elementë dekorativë që e bëjnë kuzhinën tuaj klasike por dhe moderne në të njëjtën kohë.

Stil fshati
Strukturat prej druri të bardhë, suprina e mermerit, kapakët prej xhami, parketi i jetuar, të gjithë janë elemntë që do I japin kuzhinës tuaj një dukje klasile që i reziston kohës, një gërshetim i stilit fshatar por chic dhe i papërmbajtshëm. Sfida Imobiliare