Pajisje shtëpiake

Lavanderia, në një mobilje apo në një dhomë më vete ?

+

 

livinete

Të lash teshat, t’i varësh, t’i hekurosësh… çdo gjë në hapësirën e lavanderisë dhe pjesa tjetër e shtëpisë qëndron në rregull. Mund të përfitojmë lavënderinë dhe në tualetin e vetëm që kemi në shtëpi : mjafton një mobilje që do të fshehë lavatriçen e pajisur me një kosh për rrobat e palara dhe për solucionet e pastrimit. Kush ka më shumë hapësirë mund të përdorë fantazinë duke gjetur zgjidhje funksionale dhe duke krijuar nje dhomë për këtë qëllim. Ka gjithashtu shumë modele lavamanësh të cilat trasformohen në vaska të vërteta për të larë rrobat , të cilat realizohen me qeramikë ose me materiale të tjera sintetike por që i rezistojnë goditjeve, acidit, higjenike dhe të lehta për pastrim. 

Lavatriçja mund të fshihet në brëndësi të një mobilje me dy dyer ose një mobilje në formë kolone në të cilën ka mjaftueshëm vend dhe për tharësen, duke i vendosur njëra mbi tjetrën. Ka shumë rëndësi të dimë që për këtë zgjidhje, mobilja e mbyllur duhet të ketë një thelllësi 6 cm më shumë se sa pajisja elektroshtëpiake. 

Pjesa sipër lavatriçes mund të shfrytëzohet për të mbajtur kosha, kontejnerë ose dhe rafte në dukje. Nëse mungon hapësira për pajisjen ku ndejmë rrobat mund të përdorim varëset që vendosen në radiator.  Nëse do të flasim për anën estetike, kompozimet moderne për të krijuar një lavanderi kanë stil, design duke ofruar shumëllojshmëri finiturash dhe modelesh të cilat janë lehtë të integrueshmë në tualetin.  Keshilla nga Sfida Imobiliare

 

Libra: The One Who Doesn't Realize How Hot They Are

OMG. Libra. Queen of Dating Beneath Themselves, Always. Wake up, girl!
Stop apologizing to your partners first. I know you're quick to assume you're in the wrong but not always, bb girl! You've gotta stand up for yourself more. You tend to not be very confrontational, which can be seen as mature with the right partners but is really easily exploited with the wrong ones. Your sparkling wit charms the pants off literally everyone, so it's a wonder why you'd ever feel like you're always wrong.

How You'll Meet Your Soul Mate: He ignored you in class until he didn't and now you're in love.

Most Libra-y Breakup: You think you're totally dating your match until some effing billionaire who made, like, an app or invented Uber catches your eye at a coffee shop and you're like, "Wait ... I'm actually interesting?" Anyway, you dump the tech billionaire for Jake Gyllenhaal later on, so whatevs