Aksesorët / Bizhuteritë

10 ide si të stiloni flokët për një dasmë verore/ Fotogaleri

+

flokerlre

Zgjedhja e veshjes së përshtatshme për një martesë verore është vetëm gjysma e betejës, flokët dhe aksesorët është sfidë më vete. Siç kemi hyrë në sezonin e dasmave, Living ka marrë përsipër t’u sugjerojë disa modele chic flokësh që shkojnë mësë miri për një damsë verore. Këto fotografi janë shkrepur nga ceremonitë më të famshme të tapetit të kuq, ndaj pa dyshim dhe ju so të shkëlqeni si një yll atë mbrëmje