Fustane nusërie

Si të zgjidhni fustanin e dasmës sipas formës së trupit

+

livinfusts

Blerja e fustanitë të dasmës përfshin pesë komponente kryesorë: buxhetin tuaj, stilin tuaj vetjak, stilin e dasmës, mendimet e nënës suaj dhe trupin. Ne mund të ju ndihmojmë të kufizoni mundësitë duke ju këshilluar për këtë të fundit.
Nëse keni formën e dardhës, provoni një fustan të derdhur.
Pjesa e dekoltesë mund të jetë bust pasi kjo formë trupi karakterizohet nga shpatullat e ngushta dhe vithet e gjera.
Nëse jeni në formën e mollës provoni një fustan të drejtë (GRECIAN COLUMN)
Një fustan i tillë do t’ju bëjë të ndiheni si perëndeshë.
Forma e trupit si orë, kërkon një fustan sirene. Ky model do të nxjerrë në pah formën e trupit tuaj, belin e ngushtë dhe vithe.
Nëse ju jeni të imëta, provoni një fustan bust të stolisur me gurë dhe fokusohuni në pjesën e lartme. Fytyra juaj do të shkëlqejë si kurrë më parë atë ditë.