Veshja e të ftuarve

Dasmë në pranverë? Ja çfarë duhet të vishni për të shkëlqyer/ Fotogaleri

+

fustanedamsepranver

Me ardhjen e pranverës zyrtarisht hapim dhe sezonin e dasmave . Deri më tani ju mund të keni marrë më shumë se një ftesë dhe problemi më i madh është çfarë do të vishni, a ju kanë parë familjarët me atë fustan, a e keni veshur në ndonjë damsë tjetër , a keni fotografi me të etj etj. Nëse gjysma e këtyre pyetjeve kanë si përgjigjie një PO atëherë bëni mirë të blini një veshje tjeter të përshtatshme për një dasmë pranverore. Mund të qëndroni brenda tendencave të pranverës 2017 apo të blini një veshje “pa kohë”. Veç fustaneve ju mund të guxoni gjithashtu duke veshur një jumpsuit ose fund të kombinuar me një bluzë mëndafshi. Këpucët e çanta jo domosdoshëmrisht duhet të kombinohen me njëra tjetërn por nuk duhet të bëjnë shumë zhurmë duke stonuar me veshjen. Shfletoni fotogalerinë e mëposhtme për t’u frymëzuar