Veshja e të ftuarve

Kodi i veshjes për një dasmë pranverore/ +10 ide kombinimesh

+

darserm

Të zgjedhësh veshjen e duhur për një rast nuk është aq e thjeshtë sa mund të mendoni. Jo të gjithë e njohin kodin e veshjes, ndaj dhe gabimet duket se janë të pashmangshme. Ndonëse në një dasmë nuk lejohet të vishet e bardha, veç nuses kemi parë që jo ngjyrë mbizotëron tek të ftuarit. Duke qëndruar larg gabimeve Living ju fton të shfletoni galerinë e mëposhtme për të marrë ide si mund të visheni në një dasmë pranverore. Mund te klikoni gjithashtu: Dasmë në pranverë? Ja çfarë duhet të vishni për të shkëlqyer/ Fotogaleri
Burimi: Tustyle.it