Veshja e të ftuarve

Si mund të vishemi në një dasmë pranverore/ +10 ide kombinimesh

+

erkladtets

Ngrohtë, lulëzim, ngjyra, gjallëri… nuk është çudi që kaq shumë çifte vendosin të martohen në pranverë ! Të lidhësh kurorë në këtë stinë, duket se lidhet me fillimin e një jete të re! Gjithçka ësht në harmoni, ndaj nuk mund të mos jeni dhe ju të ftuarit e ceremonisë ! Kodi i veshjes ndryshon nga ceremonia në ceremoni dhe nga stina në stinë. Pranvera kërkon ngjyra, dandella, lule, aksesorë, materiale që marrin frymë dhe duket se flasin lirisht! Fotogaleria e mëposhtme përmbledh idetë më të bukura ! Frymëzohuni duke klikuar

Burimi : Harpers Bazaar