Planifikimi i dasmave

Fotografitë më të bukura të dasmave nëpër botë

+

FOFOTRDASMSM
Dasma është momenti më i bukur në jetën e një çifti për të cilin të gjithë impenjohen të ruajnë kujtimet më të bukura, në fotografi apo filmime. Fotografitë artistike ngelen pika kulmore e gjithë ditëve të festës. Shoqata Ndërkombëtare e Fotografëve Profesionistë të Dasmave, ka ekspozuar disa nga momentet më të bukura të tyre, kudo nëpër botë. Nuk është vetëm çifti në fokus, janë detaje që i përfshijnë të gjithë njerëzit e afërt të dhe momentet më domethënëse…”Fokusi duhet të jetë gjithmonë i mirë dhe drita e mjaftueshme! Gjithsesi, një fotografi e mrekullueshme ka nevojë edhe për fat!”- ka thënë Joe Milton, drejtori ekzekutiv i shoqatës. Po të shihni fotografitë e mëposhtme do kuptoni që një fotografi të mirë, në shumicën e rasteve, e bën fati!