Aksesorë Fashion

Çantat maxi-size, modeli më i kërkuar i sezonit vjeshtë-dimër/Fotogaleri

+

cantwrr

Çantat e sezonit vjeshtë-dimër duket se janë gjithnjë maxi-size për të plotësuar të gjitha nevojat e femrës nga ajo për kombinim e të qenit stil deri tek rehatia. Ngjyrat nuk kanë pse të jenë neutrale, pasi këpucët dhe çantat janë aksesorët që mund të bëjnë thyerjen nëse veshja është në nuancat e errëta.
Living më poshtë ka mbledhur modelet më të bukura të çantave të dimrit dhe disa ide kombinimi

cnaneter