Aksesorë Fashion

QUIZ: Zbuloni sa të afta jeni të dalloni një çante firmato nga imitimi?

+

1461708707 cheap bag quiz lead 1

Të mos kesh mundësi të blesh aksesorë e veshje firmato nuk do të thotë domosdoshmërisht të  mos i njohësh këto të fundit !  Në treg ekzistojnë pafund artikuj nën logon e emrin e markava të njohura , por të një cilësie më të dobët ! Askush nuk të ndalon të blini cilën firmë të dëshironi qoftë origjinale apo jo, por e rëndësishme është që të mos blini një imitim për origjinale, ashtu siç ndodh rëndomë në vendin tonë ! Çantat janë kryesisht aksesorët që shpesh blihen për të tillë, por gjithnjë duhet të jeni të vëmendshëm ndaj detaje !! Luani quizin e mëposhtëm për të zbuluar sa të afta jeni të dalloni një çantë origjinale nga imitimi

1/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte APT-9 dhe kushton $29 | Canta B eshte VALENTINO dhe kushton $2,120

2/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte ANDISTORE dhe kushton $211 | Canta B eshte SALVATORE FERRAGAMO dhe kushton $2,250

3/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte Vintage CHANEL dhe kushton $2,200 | Canta B eshte EXPRESS dhe kushton $36

4/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte DANA BUCHMAN dhe kushton $30 | Canta B eshte GUCCI dhe kushton $2,490

5/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte INC INTERNATIONAL CONCEPTS dhe kushton $25 | Canta B eshte NINA RICCI dhe kushton $1,245

6/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte ST XAVIER dhe kushton $78 | Canta B eshte ALEXANDER MCQUEEN dhe kushton $1,995

7/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte SAINT LAURENT dhe kushton $2,510 | Canta B eshte H&M dhe kushton $40

8/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte GUCCI dhe kushton $1,220 | Canta B eshte LODIS dhe kushton $89

9/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte VALENTINO dhe kushton $3,375 | Canta B eshte SKINNYDIP dhe kushton $49

10/10
Cila eshte canta e lire?
Canta A
Canta B

Canta A eshte nga The Leather Satchel Company dhe kushton $215 | Canta B eshte CHLOÉ dhe kushton $1,950

Ju keni gjetur pergjigje te sakta!