Fashion - Flokët

Prerja shkurt, modeli më i pëlqyer i pranverës 2017/ Fotogaleri

+

burkertet

Lobs&Bobs është modeli më i kërkuar këtë pranverë ! E kur mendon sa lehtë mund të mbahet, sa elegante dukesh ne një prerje të tillë dhe sa pak kosto nuk e vë në dyshim që kjo do të jetë dhe modeli yt. Nëse prej kohësh jeni në kërkim të një ndryshimi, përse mos të jetë ky ! Klikoni fotogalerinë e mëposhtme për t’u frymëzuar.