Tendencat e fundit të modës

BOB, prerja e flokëve që iu shkon të gjithave/Fotografi

+

prerjabbo
Sa kohë keni që mendoheni për të ndryshuar pamje? Siç të gjitha e dini, nuk do të ketë asnjë ndryshim në portretin tuaj nëse nuk prisni flokët. Zgjedhja e modelit të duhur është pjesa më e vështirë e këtij procesi. Parukierët me famë ndërkombëtare na e lehtësojnë punën…

bob destrutturato il taglio corto scalato del 2017 phalbm24929359 w660
Ata propozojnë një model flokësh që, sipas tyre, u duket mirë të gjithave. Quhet prerja BOB dhe do të jetë tendenca më e përhapur e flokëve gjatë vitit 2018-të. Që pas realizimeve të para të modelit, është kthyer në prerjen më të kërkuar të salloneve.

taglio bob per lautunno inverno 2017 2018

Është ende herët për ta parë këtë tendencë në Shqipëri, por në muajt e ardhshëm do ta shihni shumë shpesh. Ato që kishin ende dyshime për të vendosur, tashmë mund të drejtohen te parukieri/ja.

P.S: Askush nuk mban përgjegjësi nëse nuk ua realizojnë modelin siç duhet!

Living/Burimi: Cosmopolitan