Tendencat e fundit të modës

Pranvera pastel; Të gjitha fotot e veshjeve që duhet të kesh edhe ti!

+

pasastlprn

Nuk se është ndonjë ide kaq e re, por ngjyrat pastel, në pranverë, përfaqësojnë një ide absolutisht perfekte.
Të gjithë do të dalim nga zymtësia e dimrit, i ftohti dhe kemi vërtet nevojë për një energji më të mirë për të cilën na ndihmojnë edhe ngjyrat.
Kemi përzgjedhur një galeri fotografish me veshje të ndryshme. Disa prej tyre duhet t’i kesh patjetër në dollap dhe pranvera do të bëhet më e bukur!

abito versace 800x599

ATHENA PROCOPIOU su mytheresa 800x599

BALENCIAGA 800x599

ballerine chanel 800x599

blusa valentino 800x599

camicetta zara 800x599

chemisier lilla max mara mytheresa 800x599

gonna midi victoria beckham su mytheresa 800x599

 

Maje E18JIZIE 0524 H P 800x599