Tendencat e fundit të modës

Rikthehen fundet me pala, ngjyrat metalike trend i dimrit 2016

+

fundilivingsfgwe

Ndonëse temperaturat kanë rënë ndjeshëm, ditët me diell duket se na lejojnë edhe për pak kohë të vishemi me funde apo fustane. Të kombinuara me geta apo jo, çizme apo atlete, me xhaketa lëkure apo pallto pellushi, fundet mbeten zgjedhia e preferuar e shumë vajzave. Këtë vit tendenca përfshinte ngjyrat metalike dhe palat, modë kjo e rikthyer pas shumë viteve. Megjithatë dhe modelet e tjera nuk kanë qenë më pak të pëlqyera e për t'i parë të gjitha shfletoni fotogalerinë e meposhtme.