Tendencat e fundit të modës

Si të kombinoni pantallonat kulot me këpucët më trend të kësaj pranvere/Fotogaleri

+

scarpe per un pantalone culotte

Rikthimi i pantallonave kulot (culotte) nuk mund të mos ju ketë rënë në sy pasi është një ndë trendet me dominuese të këtij sezoni. Ishin fillimisht ikonat e industrisë së modës që e risollën në pasarelat e famshme, kurse më pas u përqafua nga të gjitha femrat anembanë në botë. Sigurisht që ky trend nuk mund të mos mungonte as në Shqipëri, ku ditët e fundit vihet re një mbipopullim i rrugëve nga ngjyrat, printet dhe cohat e derdhura, ndër më fashion përmendim mëndafshin dhe kremin, të pantallonave kulot. Në qoftë se bëni pjesë në grupin e femrave që janë gjithmonë në dilemë se cilat këpucë duhen kombinuar me pantallonat kulot, fotogaleria e mëposhtme është ajo që ju nevojitet. Ndërkohë sjellim në vëmendjen tuaj edhe disa këshilla si të zgjidhni kulotat e duhura në bazë të gjatësisë suaj, për më tepër lexoni pantallonat kulot.