Tendencat e fundit të modës

Të gjitha modelet e këpucëve të këtij sezoni/ Fotogaleri

+

sandallert

Me taka apo të sheshta, sandalet janë këpucet thelbësore të stinës së pranverës. Ky vit duket se ka rikthyer modelet retro duke i ndërthutur me motivet e trendet e reja. Taka ortopedike, platforma disa centimetra të larta dhe rripa të hollë ! Në fotogalerinë e mëposhtme do të shihni të gjitha modelet më të bukura për çdo rast