Tendencat e fundit të modës

Tendencat dhe kombinimet më të bukura të xhinseve

+

xhxinisikombb
Xhinset janë ato që na nxjerrin gjithmonë nga situata. Janë të përshtatshme për veshjet sportive por nëse kombinohen me këpucët e këmishën (ose bluzën) e duhur, vlejnë edhe për takime jo dhe aq sportive. Të gjitha/ë kemi disa palë xhnse në dollap sepse alternativat e blerjes janë për të gjitha buxhetet. Prej kohësh nuk mungojnë as kombinimet me pantallona dhe këmishë xhins. Mund të jetë një atlernativë e mirë për look-un pranveror.
Në galerinë e fotografive kemi përzgjedhur disa fotografi që mund t’iu kursejnë kohë…nuk do të jetë e nevojshme të rrini për orë të tëra përapra dollapit!