Veshje

10 kombinime Chic për të shkëlqyer gjatë festave të fundvitit/Fotogaleri

+

veshjjetets

Temperaturat e ulëta, netët e ftohta dhe ajri i acartë nuk duhet të kushtëzojë zgjedhjet tuaja e të përfundoni duke veshur të njëjtat pulovra, pantallona e çizme me push gjatë gjithë muajit dhjetor ! Jemi në periudhën më të bukur të vitit, ndaj guxoni me veshjet poshtë palltos ! Përqafoni shkëlqimin, xixat, të artën dhe argjendin ! Shpirti i festës duhet ndjerë në ajër e nëse pamja juaj nuk e reflekton një gjë të tillë, mos prisni ta përjetoni! Duke e ditur mjaft mirë rëndësinë që femrat i kushtojnë veshjes në raste festash Living ka përmbledhur në fotogalerinë e mëposhtme disa kombinime të përshtatshme për këtë periudhë ! Frymëzohuni

65e4191eb1a9f96ef6f4d23e139ac7c1