Veshje

Kombinimet më chic për stinën e pranverës/ Fotogaleri

+

jombinimete

Lule, flutura, dandella, sandale me rripa, syze të mëdha, çanta të vogla, xhaketa e fustane shumë ngjyrëshe… Femrat dinë ta flasin mirë gjuhën e modës dhe e kuptojnë që këto fjalë i përmbledh vetëm stina e pranverës. Si çdo vit edhe ky sezon ka ardhur me jo pak tendenca të reja, por e rëndëisshme është të kombinohemi në atë mënyrë që garderoba e vjetër të mos dalë jashtë nga loja, por të ndërthurim veshjet ekzistuese me prurjet e reja. Fotogaleria e mëposhtme përmbledh disa ide kombinimesh mjaft chic. Hidhini një sy