Veshje

Si t'i kombinoni vijat për çdo orë të ditës/ Fotogaleri

+

striperetwewes

Vijat nuk janë një trend i pranverës 2017, pasi ky dizajn është i pakohë. Ndonëse vitet kalojnë e moda ndryshon, disa kombinime apo tendenca thjesht rikthehen e rikthehen pafundësisht duke u pasuruar me detaje. Qofshin të trasha apo të holla, horizontale apo vertikale vijat këtë vit do të bëjnë modën. Janë lehtësisht të kombinueshme dhe mund të vishen në çdo orë të ditës. Ja disa ide si mund t’i kombinoni vijat

stirwer