Demi

8 Janar 2019, 13:33 Demi

Vjetor 2022

Shfrytëzoni më së miri gjashtë muajt e parë të vitit për të arritur objektivat tuaja; pjesa e dytë e vitit do t&eum...

8 Janar 2019, 13:33 Demi

Mujor MARS

Sa më shumë t’i afrohemi majit, aq më të sigurta do të jenë konfirmimet pozitive për ju, por kjo s’do të tho...

8 Janar 2019, 13:32 Demi

Javor 13-19 mars

Pranvera ka ardhur tashmë dhe kjo është koha e duhur për t’u organizuar. Sigurohuni që t’i përfundoni brenda afatit pr...