Akrepi

8 Janar 2019, 13:40 Akrepi

Vjetor 2022

Përgatituni për një vit të mbushur plot me fishekzjarrë. Jo gjithmonë do ta keni të lehtë, por një gjë ës...

8 Janar 2019, 13:40 Akrepi

Mujor TETOR

Gëzuar muajin tetor dhe kthimin e Diellit, të dashur Akrepa, teksa këtë muaj nis edhe sezoni juaj. Ka kaq shumë arsye për të ...

8 Janar 2019, 13:39 Akrepi

Javor 13-19 mars

Vjen një moment kur duhet të ndaloni së krahasuari veten me të tjerët. I vetmi person që vuan në këtë situatë ...