living social

Revista Living

Tani ne treg numri i ri i revistes Living, 252 fq ku do te gjeni gjithcka!

- EDITORIAL FASHION

“Mirë se vjen pranverë”, me Klea Huta!

- Një shtëpi me mbresa udhëtimesh!

- Macaron i thotë të gjitha; ëmbëlsirat trendy që kanë bërë histori! 

- VEZËT E PASHKËVE

Të ngjisësh apo ngjyrosësh? Kjo është çështja!

- Holta Dulaku: “Shtëpia, bota ime...”

- Kujdesi për lëkurën në pranverë

- Si të organizoni një baby shower për vajza!

- Fashion në Instagram... trendy i ri i rrjeteve sociale! 

- Shtëpizat me ngjyra; artizanati shqiptar pushton Europën! 

- Shalom në Shtëpinë e Hebrenjve

- Agroturizëm: Një kujtim nga ferma Buxheli...

- I pari ishte çaji... revolucioni femëror 2014! 

- Pranverë në Kopshtin Living

- Të gjithë po flasin për qëndisjen... 

- Elhaida Dani, tashmë yll me certifikatë! 

 

Bashke me revisten Living dhurate produkt bukurie nga Beatific dhe Saforelle

 

Jeto bukur, jeto me Living

Lexo revisten

Log in