Revista Living

+

nr 20

Tani në treg numri i ri i revistës Living. 230 faqe ku do të gjeni gjithçka:

 • Flower power, Agnesa Vuthaj
 • Një kafe me vajzat aspak të ngjashme të TIP
 • Fior di Bosko, aty ku shtëpia e ëndërrave bëhet realitet
 • Hetem Ramadani, kam zbuluar eliksirin e përjetësisë
 • Një apartament klasik I riinterpretuar
 • Golat e Eva Muratit fq
 • Samiti që u solli Shqiptarëve paqen
 • Lëreni shpirtin të fluturojë
 • Maska bukurie, e di që mund ta bësh vetë
 • Avignon, kryeqyteti I verës dhe kulinarisë
 • Receta të stinës nga Linda Fishta

 

Jeto bukur, jeto me Living!

Klikoni mbi kopertinat për të lexuar revistën online.

Image Caption

Numri 24

Image Caption

Numri 23

Image Caption

Numri 22

Image Caption

Numri 21

Image Caption

Numri 20

Image Caption

Numri 19

Image Caption

Numri 18

Image Caption

Numri 17

Image Caption

Numri 16

Image Caption

Numri 15

Image Caption

Numri 14

Image Caption

Numri 13

Image Caption

Numri 12

Image Caption

Numri 11

Image Caption

Numri 10

Image Caption

Numri 9

Image Caption

Numri 8

Image Caption

Numri 7

Image Caption

Numri 6

Image Caption

Numri 5

Image Caption

Numri 4

Image Caption

Numri 3

Image Caption

Numri 2

Image Caption

Numri 1

 

Kontakte:

Për reklama:
Tel: +355 44 800 402
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kryeredaktore:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Për abonime në revistë:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.